داور جایزه جهانی اربعین گفت: دهمین دوره جایزه جهانی اربعین امسال در 7 رشته برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دکتر کاظم نظری، رئیس دانشکده هنر با بیان این مطلب اظهار داشت: امسال جایزه جهانی اربعین در ۷ رشته شامل عکاسی، فیلم، فعالان فضای مجازی ،کتاب سفرنامه، دلنوشته، شعر و نواهای اربعینی در سال جاری برگزار می‌شود.

وی افزود: برای برگزاری هر چه بهتر دهمین دوره جایزه جهانی اربعین، نشست هم اندیشی شورای سیاست‌گذاری این رویداد با هدف افزایش تعامل بین ارگان‌های مرتبط و اندیشمندان اربعین روز شنبه 13 مرداد در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد و در آن اهداف و خط مشی‌های اجرایی این دوره مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است، جایزه جهانی اربعین از سال 1393 به میزبانی و هدایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدهمین دوره جایزه اربعین برگزار می‌شود