نخستین شماره فصلنامه «مطالعات فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی» از سوی پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات منتشر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات، نخستین شماره از فصلنامه «مطالعات فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی» از سوی پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات در حال آماده‌سازی و انتشار است.

این فصلنامه با مدیر مسئولی قاسم زائری و سردبیری امیدعلی مسعودی با محوریت توجه به تحولات عرصه فناوری‌های ارتباطی در سپهر فضای نوپدید مجازی و پدیدارشدن رسانه‌های اجتماعی منتشر می‌شود.

شناخت مسائل و انواع پدیده‌ها و رویدادهای نوظهور مرتبط با تحولات فضای مجازی در جامعه ایران و جهان،  توجه به آینده تحولات این عرصه و زمینه‌ای برای پاسخ به پرسش‌های پیش‌روی محققان، سیاستگذاران و نیز حکمرانی فرهنگی و رسانه‌ای در جمهوری اسلامی ایران از اهداف انتشار این فصلنامه است.

فصلنامه «مطالعات فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی» مبتنی بر موضوعات و رویکردهای اعلامی خود برای شماره‌های جدید در حوزه مسائل جامعه ایرانی ناظر به تحولات فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی و نیز تحولات جهانی و آینده پیش‌رو مقاله می‌پذیرد.

لذا از تمامی استادان، محققان و نویسندگان جهت ارسال مقالات خود جهت داوری و چاپ در شماره‌های بعدی این فصلنامه دعوت به عمل می‌آید. این فصلنامه ضمن دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تلاش می‌کند امتیاز علمی لازم را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز دریافت کند.

محورهای موضوعی فصلنامه:

1. کنش و کنشگری در فضای سایبر و رسانه‌های اجتماعی

2. مصرف رسانه‌ای مبتنی بر فضای سایبر و رسانه‌های اجتماعی

3. تحولات شناختی مبتنی بر فضای سایبر و رسانه‌های اجتماعی

4. سرگرمی و زندگی روزمره در فضای سایبر و رسانه‌های اجتماعی

5. هویت و فضای سایبر و رسانه‌های اجتماعی

6. زیست بوم فضای سایبر

7. گروه ها و نهادهای اجتماعی و فضای سایبر و رسانه‌های اجتماعی

8. پدیده های نوظهور فرهنگی و اجتماعی متاثر از تحولات فضای سایبر

9. پیامدها و آثار فرهنگی و ارتباطی تحولات فضای سایبر و رسانه‌های اجتماعی

10. حکمرانی و سیاست‌گذاری فضای سایر و رسانه‌های اجتماعی

11. هستی‌شناسی و غایت‌انگاری فضای سایبر

از تمامی استادان، محققان و نویسندگان برای ارسال مقالات خود جهت داوری و چاپ در شماره‌های بعدی این فصلنامه دعوت به عمل می‌آید. این فصلنامه ضمن دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تلاش می‌کند امتیاز علمی لازم را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز دریافت کند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای فصلنامه به نشانی https://cssms.ricac.ac.ir مراجعه کنند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهفصلنامه مطالعات فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی منتشر می‌شود