دکتر امید علی مسعودی، استاد علوم ارتباطات و رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دکتر امیدعلی مسعودی استاد علوم ارتباطات و رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره طی پیامی روز خبرنگار را به خبرنگاران متعهد تبریک گفت. در این پیام آمده است:

روز خبرنگار یادآور شهادت خبرنگار متعهد ایارانی در فراسوی مرزهای کشورش است. در ۱۷ مرداد ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی مستقر در مزار شریف افغانستان، به همراه ۸ نفر از کارکنان سرکنسولگری ایران در این شهر به شهادت رسید. تا  چند روز پیش که  اسماعیل الغول خبرنگار مجاهد الجزیره 10مردادماه جاری رژیم صهیونیستی، خودروی او را در اردوگاه الشاطئ در نوار غزه هدف قرار دادند که منجر به تکه تکه شدن پیکر این خبرنگار شد این خبرنگار الجزیره کمی پیشتر برای تهیه گزارشی به نزدیکی ویرانه‌های منزل اسماعیل هنیه در غزه رفته بود. خبرنگاران الجزیره در اعتراض به قتل و کشتار خبرنگاران در نوار غزه توسط اسرائیل، جلیقه‌های ضدگلوله خبرنگاری خود را کنار گذاشتند. پیام آوران آگاهی به جوامع امروزه با صاحبان زور و زر و تزویر روبه‌رو هستند. رسالت آن‌ها را قلم آن‌ها تعیین می‌کند قلمی که خداوند در قرآن کریم بدان سوگند یاد می کند. خبرنگاران به راستی سمبل تعهد، وظیفه‌شناسی، دل‌سوزی، آگاهی‌بخشی و مطالبه‌گری هستند که حتی جان‌شان را برای روشنی‌بخشی و عینیت بخشیدن به "نون و القلم مایسطرون" در طبق اخلاص گذاشته‌اند. راستی را که رسالت اصحاب خبر و رسانه بسیار خطیر و حساس است. خبرنگاران متعهد به شغل شریفشان به بیان پیامبر اعظم(ص) وفادارند. چنانچه پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در حدیثی فرموده است: «حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت‌گری نهراس» هفدهم مرداد را که یادآور شهادت شهید صارمی و ده‌ها خبر نگار مجاهد در چند ماه اخیر در سرزمین جهاد و شهادت، غزه است ؛ از شهیداحمدبدیر تا یزن الزویری را گرامی می‌داریم و شکرگزار خداوند متعال هستیم که ده‌ها خبرنگار حرفه‌ای و بااخلاق در سال‌های اخیر در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره تربیت و اکنون در رسانه‌های کشور پاسدار حرمت آزادی و آگاهی جامعه اسلامی هستند. بریکایک خبرنگاران متعهد درود می‌فرستیم و به امید موفقیت‌های روز افزون آن‌ها، روز خبرنگار را صمیمانه تبریک می‌گوییم.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپیام تبریک رئیس دانشکده فرهنگ وارتباطات به مناسبت روز خبرنگار