ضمن خیرمقدم حضور معرفی‌شدگان نهایی دکتری 1403 دانشگاه سوره ،

برنامه ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری این عزیزان مطابق جدول ذیل آغاز می‌شود:

الف) ثبت­‌نام غیرحضوری از روز سه‌­شنبه 6 شهریور الی جمعه 9 شهریور

1)ثبت‌­نام غیرحضوری در سامانه گلستان به آدرس: https://golestan.soore.ac.ir  انجام می­پذیرد.

2) نام کاربری و رمز عبور به همراه لینک ورود سامانه گلستان از طریق پیامک برای پذیرفته‌­شدگان ارسال می­شود.

User: u031 + داوطلبی

Password: کد ملی

3)در فرآیند پذیرش غیرحضوری پذیرفته‌­شدگان باید به ترتیب مراحل را تکمیل و کلیه مدارک درخواستی (اجباری) را بارگذاری نمایند.

4)پذیرفته‌­شدگان در فرآیند پذیرش غیرحضوری باید علی‌­الحساب مبلغ 140،000،000 ریال (معادل چهارده میلیون تومان) از شهریه خود را واریز نمایند.

5)یادآوری می­شود که برای انجام ثبت‌­نام حضوری، پذیرفته‌­شدگان باید فرآیند پذیرش غیرحضوری (ثبت‌نام) خود را در سامانه گلستان به پایان برسانند.

ب) ثبت‌نام حضوری از یکشنبه 11 شهریور

6)برای انجام ثبت­‌نام حضوری، پذیرفته‌شدگان باید به همراه اصل مدارک درخواستی، مطابق با جدول زیر به اداره پذیرش و ثبت‌نام دانشگاه سوره به نشانی: تهران ، خیابان آزادی ، بین خیابان خوش و خیابان آذربایجان ، انتهای کوچه کامیاران ، پلاک 6 ، طبقه اول ساختمان آموزش دانشگاه سوره مراجعه کنند.

تاریخ مراجعه

رشته

یکشنبه 11 شهریور

تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنرهای اسلامی

علوم ارتباطات

مدیریت رسانه

7)پس از پذیرش نهایی توسط اداره پذیرش و ثبت‌نام، پیامک تایید نهایی به همراه نام کاربری و رمز عبور جدید (نام کاربری: شماره دانشجویی، رمز عبور: کد ملی) برای دانشجویان پیامک می‌شود . پس از پذیرش نهایی ، دانشجویان می‌توانند در سامانه گلستان با گزارش‌های 88 یا 78 برنامه هفتگی خود را مشاهده نمایند.

8)انتخاب واحدترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می‌پذیرد.

دانشجویان در صورت داشتن هرگونه سوال پس از تکمیل ثبت‌نام در خصوص چگونگی کلاس‌ها ، ورود در کلاس و ... با کارشناس آموزشی خود سرکار خانم عزتی (رشته علوم ارتباطات)  با شماره تماس 88918745 داخلی 107 / آقای قنبر زاده (رشته تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنرهای اسلامی ) با شماره تماس 66378945 /  آقای حسینی (رشته مدیریت رسانه) با شماره تماس 88918745 داخلی 106 تماس حاصل نمایید.

مدارک موردنیاز جهت ثبت­نام حضوری :

1)3 قطعه عکس پرسنلی اداری 4*3 تهیه‌شده در سال جاری

2)اصل کارت ملی و شناسنامه

3)اصل کارت معافیت یا پایان خدمت یا معافیت تحصیلی:(ثبت‌نام در سامانه سخا به آدرس : https://sakha.epolice.ir)

4)اصل مدرک کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته همراه با کد صحت

5)اصل مدرک کارشناسی ارشد همراه با کد صحت

6)اصل ریزنمرات مدرک کارشناسی ارشد

7)اصل ریزنمرات مدرک کارشناسی پیوسته یا کارشناسی ناپیوسته

8)اصل مدرک به همراه کد صحت و ریزنمرات کاردانی برای پذیرفته­شدگان با مدرک کارشناسی ناپیوسته

تذکر 1 : برای آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کارشناسی ارشد امکان‌پذیر نیست، لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کارشناسی ارشد با درج تاریخ فارغ‌التحصیلی و معدل کل را ارائه نمایند.

تذکر2 : لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ 31/06/1403 فارغ‌التحصیل مقطع قبلی (کارشناسی ارشد  ناپیوسته) باشند.

سرافراز و پیروز باشید

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره برنامه ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری معرفی‌شدگان نهایی دکتری 1403 دانشگاه سوره اعلام شد