به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تقویم زمانی ثبت‌نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته سال 1400 دانشگاه، رشته‌های ارتباط تصویری، معماری و شهرسازی را منتشر کرد که به شرح ذیل است.

ضمن خیر مقدم حضور پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته سال تحصیلی 1400

برنامه ثبت نام این عزیزان به شرح زیر اعلام می‌شود:

زمان ثبت نام

تاریخ ثبت نام غیر حضوری

نام رشته تحصیلی

ساعت 16-8

زمان پاسخگویی کارشناسان آموزشی دانشگاه

از روز شنبه 07/03/ 1400لغایت یکشنبه 1400/07/04

ارتباط تصویری ، معماری ، شهرسازی

شماره تماس کارشناس مسئول اداره ثبت نام دانشگاه سوره سرکار خانم بیگلر 66858083

شماره تماس آقای شریفی مدیر خدمات آموزشی 66858033

شماره تماس آقای عزیزی کارشناس آموزش 66858033

نکات بسیار مهم :

1- نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی دانشجو است .( از طریق پیامک قبل از شروع ثبت نام ارسال می شود)

2-نحوه ورود و استفاده از سامانه گلستان اینجا کلیک کنید .

3-پس از اخذ پیامک دانشجو ملزم به تکمیل ثبت نام در سامانه گلستان می باشد .

ارسال نماید.

4-دانشجو باید مدارک درخواستی را آپلود کرده و به سایت دانشگاه به آدرس زیر ارسال کند:

www.golestan.soore.ac.ir

5-اصل مدارک به مسئول اداره ثبت نام در زمانی که متعاقباٌ اعلام خواهد شد تحویل گردد.

6-به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی از پذیرش دانشجویان به صورت حضوری معذوریم .

7-دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته پس از انجام مراحل ثبت نام و تائید مدارک توسط اداره ثبت نام ، با همان رمز عبور و شناسه کاربری وارد سامانه گلستان دانشگاه سوره شده و در بخش مالی با پرداخت علی الحساب مبلغ 15000000 ریال (یک میلیون و پانصد هزار تومان ) شهریه خود را واریز نمایند ( درگاه پرداخت بانک ملت سیستم گلستان ).

8-انتخاب واحد ترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می پذیرد.

9-دانشجویان در صورت داشتن هرگونه سوال پس از تکمیل ثبت نام درخصوص چگونگی کلاس ها ، ورود در کلاس و ... با کارشناس آموزشی خود سرکار خانم طالبی ( کارشناس ارتباط تصویری)، آقای باغبان( کارشناس معماری و شهرسازی )تماس حاصل نمایند .( شماره تماس کارشناسان آموزشی در سایت دانشگاه سوره قسمت تماس با ما ثبت شده است).

مدارک مورد نیاز جهت بارگزاری در سامانه گلستان :

• تصویر مدرک کاردانی ( فوق دیپلم ) مورد تائید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کاردانی قید شده باشد .

تبصره : برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد ، لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کاردانی با درج تاریخ فارغ التحصیلی و معدل را ارائه نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ 1400/06/31 فارغ التحصیل مقطع کاردانی باشند.

• ریز نمرات مدرک کاردانی
  • تصویر شناسنامه از تمام صفحات آن
  • تصویر کارت ملی پشت و روی آن
  • تصویر عکس 4*3 تهیه شده در سال جاری