به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به همت دانشکده هنر دانشگاه، مجموعه نشست‌های «عاشورا در قاب هنر»، از سه‌شنبه 16 شهریورماه 1400 در قالب هشت نشست به صورت مجازی در سامانه آموزشی دانشگاه سوره آغاز می‌شود.

این مجموعه نشست‌ها در راستای نیل به مأموریت سازمانی دانشگاه سوره و تحلیل علمی ابعاد وسیع واقعه عاشورا در هنر، با سخنرانی نصرت اله تابش با موضوع «واقعه عاشورا و تراژدی مدرن» ساعت 18 عصر روز سه‌شنبه 16 شهریور ماه آغاز خواهد شد و تا چهارشنبه 31 شهریور ماه ادامه خواهد داشت. از عناوین سخنرانی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

• بررسی تطبیقی نمادهای عاشورایی در نقاشی مکتب سقاخانه و نقاشی دهه‌ی نخست انقلاب اسلامی» (دکتر محمدعلی روزبهانی)،
  • «تحلیلِ محتوایی و ساختاریِ فیلم‌نامه‌ی «روزِ واقعه» ، از منظرِ نقشِ دراماتیکِ «قهرمانِ غایب» و الگوی «سفرِ قهرمان» (دکتر امیررضا نوری‌پرتو)،
  • «بنیادِ فرهنگِ عاشورایی در نمایشِ ایرانی» (محمدرضا آزاد)،
  • «تحلیل ریشه‌‌شناسانه سنت‌های بومی در نگاره عصر عاشورا» (دکتر مهدی خانکه)،
  • «پوشش و قدسیت در عاشورا» (دکتر طیبه عزت الهی)،
  • «بازتاب مضامین عاشورایی در آثار نگارگری معاصر ایرانی» (دکتر خشایار قاضی‌زاده)
  • «مضامین نو در شبیه‌خوانی» (دکتر محمدحسین ناصر بخت)

این سخنرانی‌ها در حوزه‌های مختلف هنری برگزار خواهد شد و سعی می‌شود تا طیف‌های مختلف مطالعاتی دانشگاهی را در مقوله قیام پرشور عاشورا در برگیرد.

علاقه‌مندان می‌توانندبرای شرکت در این برنامه به صورت آزاد به آدرس زیر مراجعه  کنند.

کلمات کلیدی: مجموعه نشست‌های «عاشورا در قاب هنر»، دانشکده هنر، دانشگاه سوره