به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، با نهایت تأسف و تأثر خانم مریم حسن‌پور، از فارغ‌التحصیلان مستعد، کوشا و فرهیخته دانشگاه سوره، پس از یک دوره کوتاه ابتلا به ویروس کرونا، چشم از جهان فرو بست.

مرحومه حسن‌پور، در سال‌های ۹۴ و ۹۵، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مدیریت رسانه دانشگاه سوره بود و چند ماه گذشته، از قبولی اولیه او در مقطع دکترای مدیریت رسانه آگاهی یافتیم.
پشتکار، انگیزه و اشتیاق فراوان شادروان مریم حسن‌پور در عرصه تدریس و پژوهش ‌و انتشار کتاب «سینما و سلطه» که برگرفته از پایان‌نامه کارشناسی ارشد اوست، بر همگان و به ویژه دوستان او، محرز و مایه مباهات بود.
دانشگاه سوره، این ضایعه دردناک را به خانواده داغدارش، دوستان و استادان دانشکده فرهنگ و ارتباطات تسلیت می‌گوید و از خداوند سبحان، برای آن مرحومه علو درجات و برای بازماندگان، طلب آرامش و صبر جمیل دارد.

کلمات کلیدی: پیام تسلیت، درگذشت، دانشجوی فارغ التحصیل، کارشناسی ارشد، مدیریت رسانه، دانشکده فرهتگ و ارتباطات، ابتلا به ویروس کرونا، دانشگاه سوره