به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، محمدحسین ساعی رییس دانشگاه، طی پیامی، درگذشت محمدسرور رجایی، پژوهشگر و نویسنده شهیر افغانستانی را به خانواده ایشان و فرهنگ‌دوستان افغانستان و ایران تسلیت گفت. متن پیام به شرح ذیل است.

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت اندوهبار محمدسرور رجایی، پژوهشگر و نویسنده شهیر افغانستانی، خالق آثاری چون «از دشت لیلی تا جزیره مجنون»، «مأموریت خدا»، «گرگ‌های مهربان کوه تخت»، «سفیدتر از آفتاب» و «در آغوش قلب‌ها»، موجب غم و اندوه فراوان جامعه فرهنگ، هنر و ادب فارسی و همه علاقمندان به ارتباطات ایران و افغانستان گردید.
اینجانب به نیابت از همکارانم و خانواده بزرگ دانشگاه سوره، فقدان این ادیب و محقق فرهیخته را به خانواده معزز ایشان و فرهنگ‌دوستان شریف افغانستان و ایران تسلیت عرض می‌کنم و برای آن فقید سعید، از خداوند منان و سبحان، علوّ درجات و رحمت واسعه را مسئلت دارم.

روحش شاد و مقامش بلندمرتبه باد

محمدحسین ساعی