به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، قرارداد اجرایی برگزاری دوره آموزشی مربی سواد رسانه‌ای، میان دانشگاه سوره و انجمن سواد رسانه‌ای ایران، روز پنج‌شنبه ۱٠ تیرماه ۱۴٠٠ امضا شد.
دکتر سید مرتضی موسویان، مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای در جلسه امضای قرارداد اجرایی گفت: از این پس برای مربیان آموزش سواد رسانه‌ای، گواهی‌نامه رسمی صادر می‌شود و این دوره به همین منظور برگزار می‌شود.
گفتنی است که در این دوره، علاوه بر مباحث عمومی آموزش سواد رسانه‌ای، مباحث تخصصی برای تربیت مربیان آموزش ارائه خواهد شد.
همچنین اعضای انجمن سواد رسانه‌ای ایران و استادان و دانشجویان دانشگاه سوره، از معافیت پرداخت ۵٠ درصد هزینه ثبت‌نام برخوردار هستند.

کلمات کلیدی: برگزاری دوره آموزشی، مربی سواد رسانه‌ای، انجمن سواد رسانه‌ای ایران، دانشگاه سوره