به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، معاونت اداری و مالی دانشگاه، طی امضاء تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه و بازار بزرگ مبل امام علی(ع)، این امکان را برای همکاران عزیز فراهم آورده که به منظور خرید انواع مبلمان راحتی، کلاسیک، مبل ال، مبل تخت‌خواب‌شو، کلاسیک راحتی و استیل، سرویس خواب و متعلقات، انواع تشک‌های طبی فنری، جلو مبلی و عسلی، میز و صندلی غذاخوری، لوازم خانگی و دیگر کالاهای قابل ارائه، به استثناء لوازم سالن‌های ۸، ۱٠ و ۱۳ (کمد، جاکفشی، میز و صندلی اداری، سیسمونی) که مشمول تفاهم‌نامه نمی‌شود، از شرایط ویژه ذیل نیز بهره‌مند شوند.

۱_ فروش اقساطی ۱۲ ماهه با ۴٠ درصد پیش‌پرداخت، بدون کارمزد؛

۲_ فروش اقساطی ۲۴ ماهه با ۴٠ درصد پیش‌پرداخت، با ۱ درصد کارمزد ماهیانه؛

۳_ خرید نقدی کالاهای قابل تخفیف، مشمول ۱۵ درصد تخفیف خواهد بود.

لازم به ذکر است ارائه معرفی‌نامه یا ارائه کارت پرسنلی برای کارکنانی که اقدام به خرید کالاهای نقدی و اقساطی می‌کنند، ضروری است و تعهد پرداخت اقساط با شخص خریدار خواهد بود.

در ضمن کرایه حمل کالای خریداری شده، در کرج رایگان است و در تهران به صورت نیم‌بها محاسبه می‌شود.

آدرس: کرج، محمدشهر، انتهای بلوار دشت بهشت، خیابان رضوان، بازار بزرگ امام علی(ع)

کلمات کلیدی: خرید کالا، نقدی و اقساطی، بازار بزرگ مبل امام علی(ع)، معاونت اداری و مالی، دانشگاه سوره