به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، بردیا مختاری دانشجوی علوم ارتباطات دانشگاه تهران که رتبه اول کشوری را درآزمون دکتری سال 1400 کسب کرده است، چهارشنبه 26 خرداد باحضور در جلسه مصاحبه دکتری علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه سوره گفت: می خواهم در دانشگاه سوره ارتباطات بخوانم.

مختاری دلیل علاقه‌مندی به تحصیل در دانشگاه سوره را ادامه طرح رساله دکتری‌اش که در ارتباط با رشته هنراست، بیان کرد وگفت: می‌خواهم رساله دکتری‌ام را در سوره بگذرانم زیرا از نظر من این دانشگاه در تراز دانشگاه‌های بزرگ کشور در آینده است و دوستانم محیط آموزشی آن را محیطی آرام و مناسب برای آموزش و پژوهش می دانند‌.

رتبه اول دکتری علوم ارتباطات ساکن تهران و از جمله هنرمندانی است که مهارت نوازندگی با پیانو وگیتار را دارد. او درکارشناسی حقوق خوانده است و امسال از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود در رشته علوم ارتباطات در دانشگاه تهران دفاع خواهدکرد.

یادآور می‌شود امسال بیش از یک صد قبول شده مرحله اول آزمون دکتری علوم ارتباطات اجتماعی در مصاحبه دکتری دانشگاه سوره شرکت کرده‌اند. از این میان 6 دانشجو برای ورود به سوره انتخاب خواهند شد.

کلمات کلیدی: نفر اول آزمون سراسری دکتری کشور، رشته علوم ارتباطات، دانشکده فرهنگ و ارتباطات، دانشگاه سوره