به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، کارگاه تاریخ هنر با همت کانون تئاتر و انجمن علمی نمایش دانشگاه، و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور بابک توانایی، روز پنج‌شنبه ۲۰ خردادماه ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی در سامانه سیباد برگزار شد.

توانایی در ابتدای وبینار درباره‌ی مدرنیته توضیح داد و گفت: مدرنیته دوره‌ای تاریخی است که بین سده پانزدهم میلادی تا سده بیستم را در بر دارد و واجد جنبش‌های متعدد فرهنگی و عقلانی است.

در این دوره فرد خودمختار با ظهور یا ظهور به شکل سوژه دکارتی، خود را ارباب و مالک طبیعت اعلام می‌کند و به مفهوم پیشرفت و بینش فعلی از تاریخ ارزش و بها می‌دهد. از نظر تاریخی، دوران مدرن با دوره رنسانس آغاز شده و با عصر روشنگری و انقلاب فرانسه و ایده‌آلیسم آلمانی به عنوان گفتار کلیدی غرب تحکیم می‌شود.

وی در ادامه از پیشرفت باستان شناسی گفت: آنچه بیش از پیش در بازشناسی چیستی و ماهیت باستان شناسی در نظرگرفته می‌شود، رابطه باستان شناسی با گردشگری است. سهم باستان شناسی در پیشرفت گردشگری آن قدر اهمیت دارد که برخی محققان باستان‌شناسی را در کنار گردشگری قلمداد می‌کنند.

توانایی در انتهای وبینار، ضمن ارائه‌ی آثار نقاشی رافائل، میکل آنژ، فیدیاس، گاردین و... درباره‌ی آن‌ها توضیح داد.

کلمات کلیدی: کارگاه تاریخ هنر، کانون تئاتر، انجمن علمی نمایش، مدیریت فرهنگی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره