به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در این مسابقه دانشجویان علوم پزشکی و غیر پزشکی در دانشگاه‌های مختلف کشور اعم از علم و فرهنگ، جامع علمی کاربردی، فنی حرفه‌‌ای، پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه هنر، فرهنگیان، تربیت دبیر شهید رجایی و ... و دیگر دانشگاه‌های کشور در مقاطع مختلف کارشناسی، ارشد و دکترا می‌توانند یک پرسش از رئیس‌جمهور منتخب سیزدهم  را در زمینه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... مطرح کنند.

طی مراسمی به سیزده دانشجویی که بهترین پرسش‌ها را مطرح کرده باشند جوایزی اهدا و از آن‌ها تقدیر می‌شود هم‌چنین سیزده پرسش برگزیده در اختیار رئیس‌جمهور منتخب قرار خواهد گرفت.

دانشجویان علاقه‌مند شرکت در این مسابقه می‌توانند به سایت BookRc.ir  مراجعه و پرسش خود را در قالب فایل WORD  یا PDF  در این سایت بارگذاری کنند.

مهلت ارسال آثار تا 28 خرداد ماه تعیین شده است.

این مسابقه با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی: مسابقه سیزده ویژه دانشجویان سراسر کشور، سیزدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری، دانشگاه سوره