به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، طی اطلاعیه‌ای نحوه مصاحبه در آزمون دوره دکتری دانشگاه را صادر کرد. متن اطلاعیه به شرح ذیل است.

اطلاعیه شماره (4)

نحوه مصاحبه در آزمون دوره دکتری دانشگاه سوره

مقدمه

دانشگاه سوره ضمن عرض تبریک مجدد به پذیرفته­شدگان مرحله نخست آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400، به اطلاع می­رساند زمان مصاحبه داوطلبان از روز 23 خردادماه تا 30 خردادماه 1400 براساس جدول پیوستی و پیامک ارسالی انجام می­گیرد. با توجه به شرایط پاندومی کرونا مصاحبه به دو صورت حضوری (طبق اطلاعیه قبلی برای ساکنان استان تهران) و آن­لاین (برای ساکنان غیر استان تهران) صورت می­گیرد. داوطلبان گرامی حتماً به موارد زیر توجه کنند:

شرایط شرکت در مصاحبه حضوری

داوطلبان گرامی که به صورت حضوری مصاحبه می­شوند به موارد زیر توجه کنند:

1. داوطلبان گرامی باید براساس زمانی که برای آنها مشخص شده است در محل مصاحبه حضور داشته باشند. حتماً برای کنترل مدارک تان یک ساعت قبل از مصاحبه در اتاق انتظار مصاحبه حضور داشته باشید.
  2. کلیه مدارک درخواستی در اطلاعیه شماره (1) باید همراه داوطلبان باشد.
  3. با توجه به اینکه در امتیازهای آموزشی و پژوهشی وجود مدارک لازم است، نقص مدارک در زمان مصاحبه باعث کاهش امتیاز می­شود.
  4. داوطلبان در روز مصاحبه باید با مراجعه به سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سامانه خودارزیابی بیماری کرونا و تکمیل فرم غربالگیری، پیامک تأییدی وزارت بهداشت را به همراه داشته باشند و هنگام ورود به دانشگاه به انتظامات نشان دهند. آدرس سایت در ذیل آورده می­ شود:

1. در زمان مصاحبه علمی همراه داشتن ماسک و دستکش و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی الزامی است.
  2. آدرس محل مصاحبه: تهران، خیابان آزادی بین سر خوش و سر آذربایجان، نبش کوچه کامیاران،

شرایط شرکت در مصاحبه آنلاین (برخط)

داوطلبان گرامی که به صورت آن لاین مصاحبه می ­شوند به موارد زیر توجه کنند:

1. داوطلبان باید براساس زمان بندی (روز و ساعت) که برای آنها تعیین شده است در فضای سامانه سیباد حضور یابند. لینک مصاحبه به شرح ذیل هست
  2. لینک ورود به سامانه سیباد: https://sibad.soore.ac.ir
  3. داوطلبان فایل پی دی اف (pdf) کلیه مدارک خود را (مدارک درخواستی در اطلاعیه شماره) از قبل تهیه کنند تا بتوانند در زمان مصاحبه در سامانه بارگذاری کنند.

فیلم آموزش ورود به سامانه سیباد و شرکت در مصاحبه را از اینجا مشاهده کنید

1. با توجه به اینکه در امتیازهای آموزشی و پژوهشی وجود مدارک لازم هست، نقص مدارک در زمان مصاحبه باعث کاهش امتیاز می­شود.
  2. داوطلبان در طول مدت مصاحبه ملزم به حضور به صورت آنلاین (برخط) و تصویری می‌باشد و مجاز به قطع تصویر بدون اجازه رییس هیأت مصاحبه کننده نیستند. رعایت پوشش اسلامی در مصاحبه الزامی است.
  3. چنانچه داوطلب نخواهد و یا نتواند ارتباط به شیوه آنلاین (برخط) و تصویری را برای مصاحبه برقرار کند، به منزله غیبت و انصراف از مصاحبه تلقی می‌شود.
  4. در صورت قطع شدن ارتباط آنلاین (برخط) و تصویری، داوطلب ملزم به برقراری مجدد ارتباط حداکثر ظرف مدت 4 دقیقه می‌باشند. در غیر این صورت به منزله انصراف از مصاحبه تلقی می‌شود.
  5. داوطلب موظف به قرار گرفتن در محیطی است که تصویر ایشان به صورت واضح برای کمیته مصاحبه کننده قابل رویت باشد.
  6. داوطلب پیش از شرکت در مصاحبه دکتری نسبت به کنترل وضعیت صدا و تصویر خود در سامانه سیباد دانشگاه طبق متون آموزشی و اطلاعیه‌های بعدی معاونت آموزشی دانشگاه اقدام کنند.
  7. هر گونه حضور فرد دیگری در کنار داوطلب در زمان مصاحبه و مداخله در مصاحبه تخلف محسوب شده و برابر قوانین و مقررات رفتار خواهد شد.
  8. شرکت در مصاحبه آن لاین، الزاماً از طریق لب تاپ و یا کامپیوتر رومیزی ( PC ) صورت گیرد.
  9. برگزاری مصاحبه در سامانه سیباد و بر اساس پلتفرم اسکای روم می باشد.

برای آشنایی با محیط اسکای روم اینجا کلیک کنید.

مدارک الزامی:

1- تصویر صفحه اول و توضیحات شناسنامه؛

2- تصویر کارت ملی؛

3- تصویر مدرک کارشناسی­ ارشد دارای معدل و تاریخ فراغت از تحصیل مختص دانش ­آموختگان؛

4- تصویر ریزنمرات تأییدشده کارشناسی ­ارشد؛

5- تصویر مدرک کارشناسی دارای معدل؛

6- تصویر ریز نمرات تأییدشده کارشناسی؛

7- داوطلبانی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته هستند (تصویر مدرک کارشناسی ناپیوسته دارای معدل به همراه تصویر مدرک کاردانی دارای معدل)؛

8- در صورت دارا بودن مدرک کارشناسی ناپیوسته ریز نمرات کارشناسی ناپیوسته و ریز نمرات کاردانی؛

تذکر مهم (1): کسانی که قادر به ارائه اصل مدرک نمی ­باشند، لازم است گواهی تأییدشده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک با ثبت معدل و تاریخ فارغ التحصیلی را داشته باشند.

9- تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400؛

10- متقاضیان استفاده از سهمیه مربیان با وضعیت استخدامی رسمی قطعی یا آزمایشی باید حکم کارگزینی هیأت علمی با تأیید بالاترین مقام مسوول و نامه موافقت دانشگاه مذکور را ارسال کنند؛

11- تصویر چکیده پایان­ نامه کارشناسی ارشد با فرمت pdf یا فرم پروپوزال مصوب (برای کسانی که دفاع نکرده­ اند)؛

12- مقالات علمی – پژوهشی منتشر شده یا گواهی پذیرش نشریه؛