به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی‌های علمی ترویجی اتفاقی‌ست که دانشگاه سوره نمایندگی‌اش را در تاریخ 1دی ماه 1399 از شورای عالی انقلاب فرهنگی اخذ نمود و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی‌های ترویجی مستقل راه‌اندازی کرده است.

شایان ذکر است: نهمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «رویکرد نشانه شناسی به کاریکاتور معاصر ایران» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز سه‌شنبه 18 خرداد ماه 1400 ساعت 16 الی 18، با ارائه دکتر کیارش زندی عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره و حضور دکتر کامران شریفی مدیر گروه عکاسی دانشگاه سوره با عنوان دبیر جلسه و منتقدان دکتر حمیدرضا شعیری، استاد دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر رامتین شهبازی مدیر گروه سینمای دانشگاه سوره، با هدف تقویت جایگاه علمی حوزه ارتباطات، هنر، معماری و نقد اندیشه‌های اعضای هیأت علمی در این حوزه‌ها، به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

*علاقه‌مندان نیز می‌توانند جهت شرکت در نهمین کرسی علمی ترویجی وارد لینک زیر شوند:

کلمات کلیدی: نهمین کرسی علمی ترویجی، «رویکرد نشانه شناسی به کاریکاتور معاصر ایران»، دانشکده هنر، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره