به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به همت و تلاش‌های دبیر و اعضای کمیته علمی و همچنین همراهی استادان برجسته دانشگاه‌های مطرح کشور، همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، موفق شد مجوز ISC را از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اخذ کند.

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، ضمن تبریک به ریاست و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه سوره، به اطلاع می‌رساند این ‌همایش در رشته‌هایی چون: هنر، معماری و شهرسازی و فرهنگ و ارتباطات، در آذر ماه سال ۱۴۰۰ به مناسبت هفته پژوهش برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است همایش آینده پژوهی، حمایت‌های مراکز علمی، دانشگاهی، وزارت عتف، وزرات ارشاد، فرهنگستان هنر و بسیاری از نهادهای پژوهشی کشور را نیز داراست .

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر از محورهای همایش و همچنین اهداف و شرایط شرکت در آن به سایت همایش آینده پژوهی به آدرس زیر مراجعه کنند.

کلمات کلیدی: همایش ملی آینده پژوهی؛ آموزش عالی و توسعه پایدار، اخذ مجوز ISC، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، هفته پژوهش سال 1400، دانشگاه سوره