به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ هفتمین کرسی علمی ترویجی تحت عنوان «تدوین الگوی ارتباطات اسلامی از منظر قرآن کریم» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ با ارائه و سخنرانی دکتر امیدعلی مسعودی، عضو هیأت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و حضور دکتر مهدی نصیری، سرپرست گروه ارتباطات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان مدیر جلسه و منتقدان دکتر حسین متفکر، عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور و مدرس دروس خارج حوزه و دکتر غلامرضا پرهیزکار، عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، روز سه‌شنبه 4 خرداد ماه 1400 ساعت 16 الی 18 به صورت مجازی و حضوری در دانشگاه سوره برگزار شد.

در ابتدای جلسه، امیدعلی مسعودی درباره تدوین الگوی ارتباطات انسانی از منظر قرآن کریم به ارائه مطالبی پرداخت و افزود: براساس تحقیق انجام شده در تدوین الگوی ارتباطات اسلامی و با مراجعه به تفاسیر معتبر قرآنی، انسان‌ها فقط در دوران حیات خود در الگوی ارتباطات قرار نمی‌گیرند. بلکه در عالم قبل از حیات و بعد از حیات نیز مشمول ارتباطات انسانی با خدا و خدا با انسان می‌شوند که در مدل‌ها و الگوهای ارتباطی کنونی در نظر گرفته نشده است.

در ادامه جلسه، حسین متفکر و غلامرضا پرهیزکار نکاتی را جهت تکمیل این الگو یادآور شدند.

در انتهای جلسه نیز، به تمامی سؤالات علاقه‌مندان در این حوزه پاسخ داده شد.

کلمات کلیدی: هفتمین کرسی علمی ترویجی، «تدوین الگوی ارتباطات اسلامی از منظر قرآن کریم»، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشکده فرهنگ و ارتباطات، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره