به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ ویژه برنامه «حقیقت قدس» با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و معاونت پژوهشی و شورای تخصصی گروه معماری اسلامی دانشکده معماری و شهرسازی سوره، طی سه پنل از ساعت ۱۲ الی ۲۰ برگزار می‌شود.

پنل اول شامل  افتتاحیه، خیر مقدم معاون پژوهشی دانشگاه، وبینار تخصصی معماری با عنوان «مسجدالاقصی، بایدها و نبایدها» با حضور دکتر احمد میرزا کوچک خوشنویس و پخش مستند می‌باشد؛ پنل دوم نیز شامل سخنرانی کوتاه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبینار تخصصی با محور حقوقی و تاریخچه  فلسطین با سخنرانی استاد مدعو، دکتر سیداحمد طباطبایی لطفی_ عضو هیأت علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران

برگزار می‌شود.  همچنین پنل سوم  همراه با صحبت‌های مدیر فرهنگی دانشگاه، و ویژه برنامه شعر و داستان پایداری با حضور‌علی مودب، محمد سرور رجایی، زهرا حسین زاده، علی داوودی، تینا محمد حسینی، و بشری صاحبی برگزار می‌شود ‌.

پنل اول در ساعت ۱۲ الی ۱۳:۳۰

پنل دوم در ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸

و پنل سوم در ساعت  ۱۸ :۳۰ الی ۲۰ برگزار می‌شوند.

شایان ذکر است ورود برای عموم در این برنامه آزاد است. جهت ورود به این برنامه وارد لینک زیر شوید.

🌐 لینک برگزاری برنامه

کلمات کلیدی: ویژه برنامه، حقیقت قدس، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشکده معماری و شهرسازی، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره