به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی‌های ترویجی اتفاقی‌ست که دانشگاه سوره نمایندگی‌اش را در تاریخ 1 دی ماه 1399  از شورای انقلاب فرهنگی اخذ کرد و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی‌های ترویجی مستقل راه‌اندازی کرده است.

شایان ذکر است: هفتمین کرسی ترویجی با عنوان «تدوین الگوی ارتباطات اسلامی از منظر قرآن کریم» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سه‌شنبه 4 خردادماه 1400 با ارائه دکتر امیدعلی مسعودی عضو هیأت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و حضور دکتر مهدی نصیری سرپرست گروه ارتباطات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  با عنوان مدیر جلسه و منتقدان دکتر حسین متفکر عضو هیأت علمی دانشگاه پیام نور و مدرس دروس خارج حوزه دکتر غلامرضا پرهیزکار عضو هیأت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با هدف شناخت الگوی قرآنی ارتباطات اسلامی و رجوع به تفاسیر معتبر قرآن  ساعت16 الی 18 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

*علاقه‌مندان نیز می‌توانند جهت شرکت در هفتمین کرسی ترویجی وارد آدرس زیر شوند:

کلمات کلیدی: کرسی ترویجی، موضوع «تدوین الگوی ارتباطات اسلامی از منظر قرآن کریم»، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره