به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی‌های ترویجی اتفاقی‌ست که دانشگاه سوره نمایندگی‌اش را در تاریخ 1 دی ماه 1399  از شورای انقلاب فرهنگی اخذ کرد و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی‌های ترویجی مستقل راه‌اندازی کرده است.

شایان ذکر است: هشتمین کرسی ترویجی با عنوان «نسبت زیبایی‌شناسی و هنرهای سنتی در حکمت هنر هندو» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، چهارشنبه 5 خردادماه 1400 با ارائه دکتر سمیه رمضان‌ماهی مدیرگروه ارتباطات تصویری و تصویرسازی دانشگاه سوره و حضور دکتر مهدی محمدی مدیرگروه صنایع دستی و هنر اسلامی دانشگاه سوره با عنوان دبیر نشست و منتقدان دکتر ابوالفضل محمودی دانشیار، واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران و دکتر زهرا عسلی مدیر پژوهش دانشگاه سوره، با هدف تقویت جایگاه علمی حوزه ارتباطات، هنر، معماری و نقد اندیشه‌های اعضای هیأت علمی در این حوزه‌ها  ساعت 14 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

* علاقه‌مندان نیز می‌توانند جهت شرکت در هشتمین کرسی ترویجی وارد لینک زیر شوند:

کلمات کلیدی: کرسی ترویجی، موضوع «نسبت زیبایی‌شناسی و هنرهای سنتی در حکمت هنر هندو»، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره