به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، مدیریت امور دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، اسامی دانشجویان رتبه برتر مقطع کارشناسی ارشد در نیمسال اول تحصیلی 99-98 را به تفکیک دانشکده‌ها اعلام کرد.

*  رتبه اول در مقطع کارشناسی ارشد، در هر رشته تعیین می شود نه بر اساس ورودی.

* حداقل واحد برای محاسبه رتبه ها، در مقطع کارشناسی ارشد 8 واحد گذرانده شده، در نظر گرفته می‌شود.

( ملاک عمل تعداد واحد گذرانده می باشد نه واحد اخذ شده )

*طبق مصوبه هیات رئیسه دانشگاه مورخ 02/10/94 رتبه اول مشمول 100%تخفیف در شهریه ثابت  می‌شود .

* مبلغ تخفیف در همان نیمسالی که دانشجو حائز رتبه شده است، از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی اعمال می‌گردد .

*درصورت داشتن سوال به دفتر مددکاری و مشاوره دانشجویی ( خانم احمدی ) مراجعه کنید و یا با شماره 66378951 تماس بگیرید.

کلمات کلیدی: اعلام اسامی، دانشجویان رتبه برتر، مقطع کارشناسی ارشد، مدیریت امور دانشجویی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره