به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه_ یوسف خجیر رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با اشاره به فرا رسیدن هفته روابط عمومی و ارتباطات، ضمن عرض تبریک این هفته در رابطه با اهمیت این موضوع در ابعاد گوناگون اظهار داشت: هدف ارتباطات در بعد جامعه، آشنایی مخاطبان با نقش و جایگاه ارتباطات و رسانه‌ها در زندگی روزمره، جایگاه روابط عمومی در سازمان‌ها، شناخت از فعالیت‌های روزنامه‌نگاری و خبرنگاری در جامعه است.

وی افزود: آشنایی دانشجویان با بازار کار و صاحبان رسانه، فعالیت میدانی در رسانه‌ها، شناخت دوجانبه دانشگاه و بازار کار از یکدیگر نیز از اهمیت‌های ارتباطات در بعد صنعت به حساب می‌آید.

خجیر در رابطه با اهمیت برگزاری ویژه برنامه‌های هفته ارتباطات عنوان کرد: سلسه ویژه برنامه‌های هفته ارتباطات سبب می‌شود تا صاحبان رسانه نیز با ظرفیت‌های دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره ، استادان و دانشجویان آشنا شوند چراکه از طریق حضور صاحبان رسانه و روزنامه‌نگاران حرفه‌ای در محفل دانشگاهی و بیان تجربیات ارزشمندشان به جوانان علاقه‌مند حوزه روزنامه‌نگاری و روابط عمومی، در بعد سازمانی نیز ارتباط سازنده و تعاملی بین مسئولان دانشکده، مدیران گروه و اعضای هیأت‌علمی با صاحبان رسانه، روزنامه‌نگاران و سیاست‌گذران و فعالان رسانه برقرار می‌کند.

وی درباره نحوه برگزاری ویژه برنامه‌های هفته ارتباطات و روابط عمومی در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره افزود: ویژه برنامه‌های هفته ارتباطات و روابط عمومی از روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه 1400 آغاز شده و تا روز دوشنبه 3 خردادماه ادامه دارد.

خجیر با بیان این‌که ویژه برنامه‌های مجازی هفته ارتباطات و روابط عمومی شامل 16 برنامه متفاوت طی دو هفته می‌شود گفت: در روز شنبه نشست روزنامه‌نگاری تحلیلی با حضور دکتر محمدجواد رضائیان و نشست اجرا و گویندگی در رسانه با حضور دکتر محمدحسین سروش‌فرد، روزیک‌شنبه نشست روزنامه‌نگاری بحران با حضور دکتر اکبر نصرالهی، روز دوشنبه نشست روزنامه‌های امروز جهان با حضور دکتر محمود مختاریان، نشست همانندجویی و اخلاق پژوهش  با حضور دکتر مجید رضائیان، در روز سه‌شنبه نشست روش کیفی و نشست حقوق و ارتباطات جمعی در فضای سایبر با حضور دکتر مهدی منتظر قائم و عباس اسدی و روز چهارشنبه نشست نقد و بررسی کتاب نظریه‌های ارتباط جمعی و رونمایی از کتاب همگرایی رسانه‌ای با حضور دکتر محسن شاکری‌نژاد و دکترامیدعلی مسعودی برگزار می‌شود.

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در معرفی برنامه‌های هفته دوم دانشکده گفت: کرسی ترویجی امکان و امتناع گفت‌وگو در شبکه‌های اجتماعی، نشست رسانه‌های جدید، مبانی فلسفی روش تحقیق، تکنیک‌های روابط عمومی، روش‌های جدید در تحقیق ارتباطات جمعی و نکوداشت دکتر باقر ساروخانی طی روزهای شنبه تا دوشنبه با حضور استادانی چون دکتریوسف خجیر، دکتر اصغر کیا، دکترامیدعلی مسعودی، دکتر داوود زارعیان، دکتر حمید عبدالهیان و استاد باقر ساروخانی برگزار می‌شود.

شایان ذکراست: ورود برای عموم در این ویژه برنامه‌ها آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در نشست‌ها وارد لینک زیر شوند:

کلمات کلیدی: ویژه برنامه‌، هفته ارتباطات و روابط عمومی، دانشکده فرهنگ و ارتباطات، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره