به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ شماره دهم از دوره چهارم نشریه رهپویه هنر/ هنرهای تجسمی، مربوط به بهار 1400 با مدیریت دکتر محمدحسین ساعی، در اردیبهشت‌ماه 1400 منتشر شد و به صورت مجازی از طریق سامانه جدید نشریه، قابل دسترسی است.

موضوع و نویسندگان این دوره شامل موارد زیر است:

1. روایت شناسی دیداری: روایتگری در تصاویر ایستا (نقاشی) از منظر تاریخ هنر و روایت شناسی

(احد وریجی؛ ایرج داداشی)؛

1. بازنمود نیهیلیسم نیچه‌ای در هنر مدرن و نسبت آن با آثار نقاشی نوگرای نسل اول ایران با تأکید بر آثار جلیل ضیاء‌پور

(بیتا بهرامی قصر؛ محمد شکری)؛

1. بررسی تطبیقی کاربرد هفت اصل تزیینی هنر نگارگری ایران در نگاره‌های هفت‌اورنگ ابراهیم‌میرزا

(زهره طاهر؛ هاشم حسینی)؛

1. مطالعه تطبیقیِ تکرارِ نقوش هندسی در شیشه‌های رنگی مسجد و کلیسا (نمونه‌های موردی مسجد نصیرالملک و کلیسای ساگرادا فامیلیا)

(نینا بهزادی؛ سید مصطفی مختاباد امرئی؛ محمدرضا شریف زاده)؛

1. مطالعه تطبیقی بازنمود روایات تصویری اسارت والرین به دست شاپور در نقش  برجسته نقش رستم و برخی از نقاشی های غربی

(اعظم ظفرکامل؛ علیرضا طاهری)؛

1. تحلیل نشانه‌شناسی تایپوگرافی متحرک در یادگیری دیداری

(معصومه احمدی)؛

1. نقش رنگ‌ در فضاسازی انیمیشن‌های مذهبی ایرانی دهه نود

(پیام زین العابدینی؛ مائده منطقیان)؛

همچنین فصلنامه علمی هنرهای تجسمی رهپویه هنر، دارای رتبه علمی از وزارت علوم است و در راستای اهداف عالیه دانشگاه سوره و تعالی فرهنگ و هنر ایرانی- اسلامی، به منظور گسترش و اعتلای سطح دانش و پژوهش با هدف نشر نظریه‌ها، نتایج تحقیقات و دستاوردهای علمی و هنری منتشر می‌شود و در حال حاضر در سامانه جامع رسانه‌های کشور از جمله: گوگل اسکولار (Google Scholar) نمایه شده است.

*علاقه‌مندان می‌توانند جهت مطالعه و دسترسی به مطالب نشریه رهپویه هنر/ هنرهای تجسمی، وارد لینک زیر شوند:

کلمات کلیدی: انتشار شماره جدید، «نشریه رهپویه هنر/ هنرهای تجسمی»، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره