به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهش دانشگاه_ وبینار تخصصی با موضوع «بررسی احیا و بازگشایی سر در تاریخی باب عالی مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان» با ارائه و سخنرانی آفرین امامی مدیریت محترم مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان و مهندس امین محب‌علی کارشناس دفتر فنی و ناظر عملیات اجرایی کاخ گلستان، به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه 1400 ساعت 17 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

یکی از مواردی که همیشه در امر حفاظت و مرمت آثار تاریخی و فرهنگی بسیار مهم است، موضوع احیا می‌باشد. همچنین احیا سبب حفظ بهتر و بیشتر اثر تاریخی می‌شود. در این راه باید به موارد مهمی نظیر حفظ اصالت بنا، چه به لحاظ کالبدی و چه به لحاظ کاربردی توجه ویژه شود.

در این نشست نکته اصلی؛ احیا بر مبنای حفظ اصالت این اثر (سر در تاریخی باب عالی) است و در این جهت موارد زیر بررسی خواهند شد:

• تعاریف واژه‌های کلیدی (حفاظت، اصالت)؛
  • بررسی تاریخچه حفاظت در ایران از اواخر دوره قاجار تا به امروز؛
  • بررسی بنای سر در باب عالی (به لحاظ کالبدی و کاربردی) در طول حیات؛
  • بررسی اقدامات صورت گرفته تا احیا و بازگشایی سر در؛
  • جمع‌بندی و نتیجه‌گیری؛

*علاقه‌مندان نیز می‌توانند جهت شرکت در این وبینار تخصصی به لینک زیر مراجعه کنند:

کلمات کلیدی: وبینار تخصصی، «بررسی احیا و بازگشایی سر در تاریخی باب عالی مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان»، دانشکده معماری و شهرسازی، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره