به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_اعضای هیأت علمی دانشگاه سوره در پیامی وقوع انفجار تروریستی در کابل و شهادت و مجروحیت ده‌ها تن از دانش‌آموزان دختر را به سامی الله نبی پور رئیس دانشکده هنرهای زیبای کابل و ملت افغانستان تسلیت گفتند و نبی پور در پی این ابراز همدردی از تمامی اعضای هیأت علمی دانشگاه سوره تشکر کرد و گفت: «سلام، احترام و درود خداوند نصیب حالتان باد؛ از احساس نیک، همدردی و غم شریکی تان جهان سپاس. متأسفانه تروریزم هر روز از ملت ما قربانی می‌گیرد و ملت ما به تنهایی در برابرتروریزم، بنیادگرایی و افراطیت مبارزه می‌کند. خواهش من از شما بزرگوار این است که در این ماه مبارک برادران افغانستانی تان را از دعای خیر فراموش نکنید.»

کلمات کلیدی: پاسخ دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه ملی کابل، ابراز همدردی دانشگاه سوره، حمله تروریستی به کابل