به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، طی حکمی از طرف دکتر محمدحسین ساعی رییس دانشگاه، دکتر زهرا عسلی به عنوان سرپرست مدیریت پژوهش دانشگاه سوره منصوب شد.

متن حکم ایشان به شرح ذیل است:

سرکار خانم دکتر زهرا عسلی

باسلام

نظر به سوابق اجرایی، علمی و پژوهشی شما، سرکارعالی را به سمت سرپرست مدیریت پژوهش دانشگاه منصوب می‌نمایم؛ آنچه از شما انتظار می‌‍رود یک همت والا و کار جهادی برتر، برای زنده کردن همه ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه سوره است؛ و امیدوارم آثار اولیه همّت شما در این سِمَت مهم، تا پایان سال 1400 آشکار شود.

اهمّ وظایف شما به عنوان مدیر اصلی اجرایی معاونت پژوهشی دانشگاه، در حکم انتصاب سرکار خانم دکتر طباطبایی لطفی، سرپرست محترم معاونت پژوهشی، به صورت جزئی، مندرج است که امیدوارم با جوانی و جدّیتی که در شما سراغ دارم جزء به جزء بندهای آن حکم، به دست شما و با هدایت سرکار خانم دکتر طباطبایی، طراحی، پیگیری و اجرا شود.

از سرکار خانم دکتر زکیه‌سادات طباطبایی لطفی برای تصدی این مسئولیت برای دوره‌ای کوتاه اما پربار، تشکر فراوان دارم.

دوام توفیقات سرکار ‌عالی را در این مسئولیت مهم، از خداوند متعال، زیر سایه حضرت بقیه‌الله الاعظم ارواحناله الفداء،    خواستارم.

محمدحسین ساعی

کلمات کلیدی: انتصاب، سرپرست مدیریت پژوهش، دانشگاه سوره