به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، طی حکمی از طرف دکتر محمدحسین ساعی رییس دانشگاه، دکتر عبدالکریم عطارزاده به عنوان مشاور رییس دانشگاه سوره منصوب شد.

متن حکم ایشان به شرح ذیل است:

همکار گرامی!

جناب آقای دکتر عبدالکریم عطارزاده

با سلام و عرض خداقوت؛

اکنون که پس از سال‌ها خدمت به سنگر دانشگاه سوره، در سمت معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، بار این مسئولیت خطیر را به برادری دیگر از مجموعه همکاران پرتوان و پرانگیزه دانشگاه می‌سپارید، ضمن تشکر از خدمات و زحمات شما در این سالیان دراز فعالیت، شما را به عنوان مشاور رئیس دانشگاه منصوب می‌نمایم؛ امیدوارم در این موقعیت جدید، اینجانب و دانشگاه را از بیان تجربیات خود و کمک به پیشبرد امورات محروم ننمایید؛ همچنین به همین عنوان تا تصمیم بعدی، در جلسات هیأت رئیسه دانشگاه حاضر شوید و بهره برسانید. ان شاء الله در سنگر معلمی نیز روزبروز پیشرفت‌های شما را که برای دانشگاه نیز موجد برکت خواهد بود، ببینیم.

دوام توفیقات شما را زیر سایه نظام جمهوری اسلامی، در پناه حضرت ولی­عصر ارواحنا له الفداء از خداوند جلّ و علا خواستارم.

محمدحسین ساعی

کلمات کلیدی: انتصاب، مشاور رییس، دانشگاه سوره