به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی های ترویجی اتفاقی ست که دانشگاه سوره نمایندگی اش را در تاریخ 1 دی ماه 1399  از شورای انقلاب فرهنگی اخذ کرد و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی های ترویجی مستقل راه اندازی کرده است.

شایان ذکر است: پنجمین کرسی ترویجی با موضوع «بررسی عناصر اختلال شخصیت خودشیفته ( NPD) و تغییرات آن در بحر طویل شمر مجالس تعزیه ی شهادت حضرت عباس قمربنی هاشم» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، یکشنبه 12 اردیبهشت ماه 1400 با ارائه شکوفه ماسوری عضو هیات علمی  دانشکده هنردانشگاه سوره و حضور فرزاد معافی هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره با عنوان دبیر جلسه و منتقدان دکتر داوود فتحعلی بیگی پژوهشگر حوزه تئاتر آئینی_سنتی و دکتر امیرحسین ندایی استادیار دانشکده هنر و معماری دانشگاه تربیت مدرس، با هدف تقویت جایگاه علمی حوزه ارتباطات، هنر، معماری و نقد اندیشه های اعضای هیات علمی در این حوزه ها  ساعت15 به صورت مجازی برگزار می شود.

* علاقه مندان نیز می توانند جهت شرکت در پنجمین کرسی ترویجی وارد لینک زیر شوند:

کلمات کلیدی: پنجمین کرسی ترویجی، دانشکده هنر، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره