به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به همت بسیج دانشجویی و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی سوره، دومین روز از تور عکاسی خواهران در روز جمعه ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۰ با موضوع محرومیت در سالگرد شهادت سید مرتضی آوینی و هفته هنر انقلاب اسلامی برگزار شد.

مکان عکس‌برداری در دومین روز اردو در مناطق کوره‌های آجرپزی شمس‌آباد و منطقه کپرنشین احمدآباد مستوفی بود و شرکت‌کنندگان به همراه استاد راهنمای خود، اقدام به عکاسی از محرومیت‌های موجود در مناطق فوق کردند.

گروه عکاسان در این اردوی یک روزه، از زورخانه مسلم‌ابن عقیل که حاصل بازسازی جهادی یک‌ حمام قدیمی که پیش از این محل زندگی معتادین بوده است، بازدید کردند؛ همچنین حاج جواد قربانی فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی جنوب غرب تهران نیز در فضایی صمیمی با دانشجویان دیدار و گفت‌وگو داشت.

لازم به ذکر است به زودی و پس از پایان یافتن این دوره از تورعکاسی بانوان، عکس‌های برگزیده، داوری شده و در نگارخانه دانشگاه سوره در معرض دید عموم قرار می‌گیرد و به عکاسان برگزیده به ترتیب:

۷۰۰ هزارتومان ، ۵۰۰ هزارتومان و ۳۰۰ هزارتومان جایزه تعلق می‌گیرد.

کلمات کلیدی: دومین روز، تور عکاسی، بیج دانشجویی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره