به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی‌های ترویجی اتفاقی‌ست که دانشگاه سوره نمایندگی‌اش را در تاریخ 1 دی ماه 1399  از شورای انقلاب فرهنگی اخذ کرد و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی‌های ترویجی مستقل راه‌اندازی کرده است.

شایان ذکر است: چهارمین کرسی ترویجی با موضوع «سازوکار (بازی زبانی) ویتگنشتاین به مثابه نقد اجتماعی قدرت در نمایش آیینی-سنتی سیاه بازی» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، سه‌شنبه24 فرودین‌ماه 1400 با ارائه دکتر رامتین شهبازی عضو هیأت علمی دانشگاه سوره و حضور دکتر فرشاد عسگری‌کیا عضو هیأت علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره به عنوان مدیر جلسه و منتقدان دکتر  علی اصغر فهیمی‌فر دانشیار دانشگاه تربیت مدرس و دکتر محمدحسین ناصربخت استادیار دانشگاه هنر، با هدف تقویت جایگاه علمی حوزه ارتباطات، هنر، معماری و نقد اندیشه‌های اعضای هیأت علمی در این حوزه‌ها، ساعت17 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

* علاقه‌مندان نیز می‌توانند جهت شرکت در چهارمین کرسی ترویجی سازوکار (بازی زبانی) ویتگنشتاین به مثابه نقد اجتماعی قدرت در نمایش آیینی-سنتی سیاه بازی، وارد لینک زیر شوند:

کلمات کلیدی: چهارمین کرسی ترویجی، «سازوکار (بازی زبانی) ویتگنشتاین به مثابه نقد اجتماعی قدرت در نمایش آیینی-سنتی سیاه بازی»، دانشکده هنر، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره