باتوجه به سیر صعودی کرونا و قرمز شدن وضعیت کشور از جمله شهر تهران، روابط عمومی دانشگاه سوره به اطلاع می‌رساند از تاریخ ۲۱ الی ۲۶ فروردین‌ماه 1400 تمامی خدمات اداری و آموزشی از جمله کلاس‌های حضوری و عملی تعطیل، و به صورت دورکاری خواهد بود؛ ولی آموزش مجازی همچنان بر قوت خود باقی است.

همچنین دانشجویان عزیز می‌توانند جهت اطلاع از برگزاری کلاس‌های عملی حضوری لغو شده، به اطلاعیه درون گروهی خود توجه کنند.

لازم به ذکر است که همکاران محترم در ایام دورکاری موظف به پاسخ‌گویی تماس دانشجویان و انجام تمامی وظایف و امور محوله خود خواهند بود.

خواهشمند است دانشجویان نیز در ساعات اداری با همکاران تماس بگیرند.

برای دریافت شماره‌های ایام دورکاری، به سایت دانشگاه سوره، قسمت "تلفن‌های ضروری دانشگاه سوره" مراجعه کنید.

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای همه شما عزیزان

کلمات کلیدی: دورکاری، خدمات آموزشی و اداری، دانشجویان، استادان، همکاران، دانشگاه سوره