به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ همزمان با بیست و هشتمین سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم شهید سید مرتضی آوینی و هفته هنر انقلاب اسلامی، ویژه برنامه های گرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی، روزهای 19 الی 25 فروردین ماه 1400 در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

شهید سید مرتضی آوینی مستندساز، کارگردان،  نویسنده و سردبیر نشریه سوره در ۲۰ فرودین ماه ۱۳۷۲ در منتطه عملیاتی فکه هنگام فیلم برداری و ساخت مجموعه شهری در آسمان به سبب مین های باقی مانده از جنگ تحمیلی به دیار حق شتافت .

از جمله آثار این شهید می توان به  مستند زیبای روایت فتح  مجموعه شهری در آسمان نوشته های ادبی هنری و انتقادی شهید آوینی در بحث های سینما تئاتر و تلوزیون نیز اشاره کرد.

علاقه مندان نیز می توانند جهت شرکت در این ویژه برنامه ها وارد لینک شوند:

کلمات کلیدی: ویژه برنامه، گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان قلم، سید مرتضی آوینی، دانشکده هنر، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره