به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از دفتر امور فرهنگی دانشگاه، انتخابات کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشگاه سوره در تاریخ ۲۰ اسفندماه ۹۹ برای کانون‌های تئاتر، فیلم، سینما و همچنین برای انجمن‌های علمی تئاتر، سینما و معماری برگزار شد.

تمام مراحل برگزاری این انتخابات با توجه به شرایط ویژه همه‌گیری ویروس کرونا، برای اولین بار به صورت آنلاین انجام شد.

در هر کدام از کانون‌ها و انجمن‌های علمی، ۵ نفر به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی و ۲ نفر به عنوان اعضای علی‌البدل اعلام شدند.

در کانون تئاتر به ترتیب بیشترین آراء مأخوذه، فائزه عیدی‌زاده، کیمیا توکل‌نیا، امیر هدایت‌نژاد، پرهام دلداده یگانه‌جوی، شکیبا شهاب‌موحد به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی، و محمدرضا امینی و مائده جوادیار به عنوان اعضای علی‌البدل انتخاب شدند.

محمدحسین یاوری رامشه، زینب غضنفری، علی‌رضا حسین‌زاده یوسفی، پانته‌آ مدی و فرناز اکبری به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی، و علی زارعی و نیوشا نجاریان به عنوان اعضای علی‌البدل، اکثریت آراء در بین کاندیداهای کانون فیلم و سینما را کسب کردند.

در انجمن علمی سینما، مهتاب احمدخان بیکی، محمدجواد صابری، سوگند جوادی محتشم، محمدمهدی عبدی و نگار ترابی صوفی املشی اکثریت آراء را کسب کردند و شورای مرکزی این انجمن علمی را تشکیل دادند. علی زارعی و نیوشا نجاریان اعضای علی‌البدل انجمن علمی سینما هستند.

آرش حیدری وانقی، کیمیا حسنی، عباس نکیسا، زینب صادقی، شقایق اسماعیلی اعضای اصلی شورای مرکزی و وحید شکری بفراجرد و پرهام دلداده یگانه‌جوی اعضای علی‌البدل انجمن علمی تئاتر را تشکیل دادند.

اعضای اصلی شورای مرکزی انجمن علمی معماری با غزل شاهمیر، نگار محمدی اردبیلی، زهرا کرمی زرندی، مریم ولی‌محمدی و زینب مختاربندیان زاده تکمیل شد و کیانا حیدری‌پور و محمد عالی‌پور اعضای علی‌البدل این انجمن علمی را تشکیل دادند.

اعضای محترم کانون‌ها و انجمن‌های علمی، برای هماهنگی بیشتر با خانم نژادموسی به شماره ۰۹۹۱۵۴۰۹۹۵۶ تماس بگیرند.

کلمات کلیدی: انتخابات کانون‌ها و انجمن‌های علمی، مدیریت امور فرهنگی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره