به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی‌های ترویجی اتفاقی‌ست که دانشگاه سوره نمایندگی‌اش را در تاریخ 1 دی ماه 1399  از شورای انقلاب فرهنگی اخذ کرد و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی های ترویجی مستقل راه اندازی کرده است.

شایان ذکر است: دومین کرسی ترویجی با موضوع «نقدی بر تعریف و تکریم در باب هنراسلامی» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، دوشنبه 25 اسفند ماه 1399 با ارائه دکتر عبدالکریم عطارزاده، استادیار گروه صنایع دستی و هنرهای اسلامی دانشگاه سوره و حضور دکتر مهدی محمدی مدیر گروه صنایع دستی و هنرهای اسلامی دانشگاه سوره با عنوان دبیرکرسی و منتقدان دکتر نگار کفیلی استادیار دانشگاه هنر و دکتر مهدی خانکه استادیار دانشگاه آزاد، ساعت 15 به صورت مجازی برگزار می شود.

علاقه مندان نیز می توانند جهت شرکت در دومین کرسی ترویجی نقدی بر تعریف و تکریم در باب هنراسلامی  وارد لینک زیر شوند:

کلمات کلیدی: دومین کرسی ترویجی، نقدی بر تعریف و تکریم در باب هنراسلامی، گروه آموزشی صنایع دستی و هنر اسلامی، دانشکده هنر، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره