به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی های ترویجی اتفاقی ست که دانشگاه سوره نمایندگی اش را در تاریخ 1 دی ماه 1399  از شورای انقلاب فرهنگی اخذ کرد و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی های ترویجی مستقل راه اندازی کرده است.

شایان ذکر است: نخستین کرسی ترویجی با موضوع « صورت بندی پذیرش فناوری ایرانیان » به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، شنبه 23 اسفند ماه 1399 با ارائه دکتر امیدعلی مسعودی دانشیار ارتباطات دانشگاه سوره و حضور دکتر داوود نعمتی انارکی دانشیار علوم ارتباطات دانشگاه صدا و سیما، با عنوان دبیرکرسی و منتقدان دکتر علی اصغر کیا استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و یوسف خجیر استادیار ارتباطات دانشگاه سوره، ساعت 15 به صورت مجازی برگزار می شود.

* علاقه‌مندان نیز می توانند جهت شرکت در نخستین کرسی ترویجی صورت بندی پذیرش فناوری ایرانیان  وارد لینک زیر شوند:

کلمات کلیدی: نخستین کرسی ترویجی، صورت بندی پذیرش فناوری ایرانیان، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره