به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به همت مدیریت امور فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، روز شنبه مورخ ۱۶ اسفند ماه ۱۳۹۹، بازارچه نوروزی، در نگارخانه آیه دانشگاه افتتاح شد و تا ۲۰ اسفندماه به مدت ۵ روز دایر است.

به همین منظور، باتوجه به نزدیک شدن سال جدید خورشیدی و در راستای حمایت از دانشجویان هنرمند، بخشی از آثار دانشجویان دانشکده هنر سوره در گالری آیه به نمایش درآمد.

دکتر محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، در اولین روز از افتتاح این نمایشگاه، از آثار هنری دانشجویان بازدید کردند.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند در تاریخ ذکر شده از ساعت 9 الی 15، با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی از این بازارچه بازدید کنند.

کلمات کلیدی: بازارچه نوروزی، آثار هنری، دانشجویان، مدیریت امور فرهنگی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره