اهمیت به روز بودن در زمینه آموزش به‌ویژه در دروسی مانند سواد رسانه‌ای بر کسی پوشیده نیست. با توجه به شرایط خاص تدریس مجازی در سال جاری و تجربه متفاوت آموزش غیرحضوری این درس، چالش‌ها و فرصت‌های جدید نیز برای معلمین این درس ایجاد شد.

در چند ماه منتهی به پایان سال تحصیلی مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه سوره در طی همکاری با انجمن سواد رسانه‌ای ایران اقدام به برگزاری رویدادی تحت عنوان «تدریس خلاقانه، مجموعه کارگاه های تدریس و ارزیابی سواد رسانه ای» نموده است.

در این رویداد مجازی که با همکاری برخی از مدرسین با تجربه در حوزه آموزش های برخط (آنلاین) و مدرسین سواد رسانه ای برگزار می گردد، ضمن مروری بر اهم مباحث دو فصل پایانی کتاب تفکر و سواد رسانه ای، جدیدترین و مناسب ترین شیوه های آموزش مجازی و روش های ارزیابی این درس  به معلمین گرامی و علاقه مندان به تدریس در این حوزه، ارائه می شود.

لازم به ذکر است در پایان این رویداد گواهی شرکت در دوره به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

عناوین و زمان بندی رویداد

ساعت

تاریخ

مدرس

عنوان کارگاه

18:30-20

چهارشنبه 13 اسفند

استاد رضا زینل لنگرودی

تکنیکهای آموزش مجازی موثر؟

دکتر لیلا وصالی

روش های ارزیابی پویا درس تفکر و سواد رسانه ای

دکتر سعید مدرسی

مرور فصل 6 کتاب درسی: رژیم مصرف رسانه ای

مهندس مرتضی جمشیدی

مرور فصل 5 کتاب درسی: سواد بازی های رایانه ای

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وبسایت مرکز آ موزش های تخصصی سوره به آدرس https://sooretc.com مراجعه نمایند.

همچنین دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه سوره جهت ثبت نام می توانند از کد تخفیف SR4Z99 استفاده نمایند.

کلمات کلیدی: اولین رویداد مجازی تدریس خلاقانه، مجموعه کارگاه‌های شیوه تدریس و ارزیابی سواد رسانه‌ای، مرکز آموزش های تخصصی، دانشگاه سوره