به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به همت مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی، بازارچه نوروزی در گالری آیه دانشگاه برپا می‌شود.

دانشجویان می‌توانند برای فروش آثار خود در این بازارچه نوروزی، از تاریخ ۱۲ اسفندماه 99 اقدام به ثبت‌نام از طریق شماره ۰۹۳۹۱۹۲۴۶۵۴ کنند.

هدف از برگزاری و فروش آثار دانشجویان، حمایت و تشویق آن‌ها برای تلاش و کار بیش‌تر در این روزهای کرونایی کشور است.

این بازارچه از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ اسفند از ساعت ۱۰ الی ۱۶ برقرار است و بازدید کنندگان می‌توانند  در تاریخ ذکر شده، با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، در گالری حضور به هم رسانند.

کلمات کلیدی: بازارچه نوروزی، گالری آیه، رعایت دستورالعمل های بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی، دانشگاه سوره دانشگاه سوره