روابط عمومی دانشگاه سوره_ باشیوع ویروس کرونا، و باتوجه به این‌که دانشگاه‌ها دیگر قادر به پذیرش دانشجویان به صورت حضوری نبودند، سیستم آموزشی کشور به سمت مجازی شدن پیش رفت و حتی در مورد دروس عملی نیز در بستر مجازی کار خود را پیش برد؛ اما با گذشت زمان و بهتر شدن شرایط ناشی از کرونا، لازم دیده شد که در صورت امکانات هردانشگاه، برای این‌که دانشجویان با تجهیزات و امکانات رشته خود آشنایی کامل پیدا کنند، به صورت محدود و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، بخشی از دروس عملی این ترم به صورت حضوری برگزار شود؛ به همین منظور، طبق اعلام ستاد مرکزی مبارزه با کرونا دانشگاه سوره، دانشجویان می‌بایست با تکمیل فرم‌های تعهد رعایت نکات بهداشتی و خوداظهاری سلامت، به صورت حضوری در کلاس‌های ترم  جاری دانشگاه شرکت کنند و قبل از حضور در کلاس‌ها، به کارشناس گروه خود تحویل دهند.

لازم به ذکر است که این فرم‌ها، برای حفظ سلامت بیشتر دانشجویان، اساتید و تمامی کارکنان دانشگاه تنظیم شده است؛ از این رو ضرورت دارد  دانشجویان در تکمیل آن صادق باشند و در صورت بروز هرگونه علائم کرونا از جمله سرفه، تب، تنگی نفس، گلو درد، بدن درد و ... به دانشگاه مراجعه نکنند.

همین‌طور در صورت حضور دانشجویان در دانشگاه حتی با اطمینان به سلامت خود، از ماسک و مواد ضدعفونی استفاده کنند، از تجمعات غیرضروری در محیط‌های بسته خودداری کنند و نسبت به ضدعفونی کردن وسایل و صندلی خود کوشا باشند و تا حد امکان از وسایل مشترک استفاده نشود.

فرم‌های تعهد رعایت نکات بهداشتی و خود اظهاری سلامت را در لینک‌های زیر مشاهده کنید:

دانلود فرم تعهد نامه

دانلود فرم آیین نامه

کلمات کلیدی: تکمیل فرم‌، تعهد رعایت نکات بهداشتی، خوداظهاری سلامت، دانشجویان، دانشگاه سوره