به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه _ کلاس نگاهی به تاریخ‌های سینما از مجموعه جلسات مدرسه زمستانی درنگ با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و تدریس عماد حسینی عضو هیأت‌علمی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، عماد حسینی به عنوان مقدمه به تاریخ سینما اشاره کرد و مبحث را از شاخص‌ترین چهره‌های سینمای غرب شروع کرد.

وی همچنین به سینمای سوم به عنوان یکی از رویکردهای مقاومت در برابر سینمای رایج غربی پرداخت و به انتظاراتی که از آن به عنوان سینمای انقلابی می‌رفت اشاره شد.

در ادامه نیز، حسینی سینمای چهارم را توضیح داده و به نتیجه‌گیری از مباحث ارائه شده پرداخت و در انتها، کلاس با جمله‌ای از شهید آوینی به عنوان نظریه‌پرداز بومی سینما به پایان رسید.

کلمات کلیدی: نگاهی به تاریخ‌های سینما، مهارت‌های فهم و گفت‌وگو، آثار هنری، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره