به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کلاس لایه‌های نقد هنری 1 و 2 از مجموعه جلسات مدرسه زمستانی درنگ با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و تدریس عبدالکریم خیامی عضو هیأت‌علمی دانشگاه امام صاددق (ع) برگزار شد.

در این جلسات، دکتر خیامی با ارائه تعریفی مختصر از متن به اهمیت آن پرداخت و گفت: هرآن‌چه که با تجمیع نشانه‌ها قرائت شود و حاوی پیام باشد، متن نام گرفته می‌شود؛ همچنین به لزوم یک الگو برای نقد و تحلیل لایه‌ای نیز اشاره شد.

وی در ادامه سطوح لایه‌های تحلیلی برای متن رسانه‌ای- هنری را به‌طور کامل توضیح داد و در رابطه با اهمیت تیتراژ جهت تحلیل فیلم گفت: پیام‌هایی از یک فیلم در نحوه تولید تیتراژ نهفته است؛ سپس مبحث کادرسازی رایج را توضیح داد و رمزگان‌های فرهنگی- اجتماعی و اهمیت آن‌ها پرداخت.

در این جلسات نیز، به سوالات و ابهامات علاقه‌مندان در این حوزه پاسخ داده شد.

کلمات کلیدی: لایه‌های نقد هنری 1 و 2، مهارت‌های فهم و گفت‌وگو، آثار هنری، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره