به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کلاس نشانه‌شناسی فرهنگ و هنر(۲) از مجموعه جلسات مدرسه زمستانی درنگ با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و تدریس حسین سرفراز عضو هیأت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، حسین سرفراز به رفع ابهامات و پرسش‌های دانشجویان پرداخت و تأکید کرد: هنر قرار نیست هموار مطابق با هنجارهای جامعه پیش رود؛ بلکه گاه این ناهنجاری‌ها و بازی با هنجارها به وسیله هنر است که منجر به خلق اثر می‌شود.

وی در ادامه، تفاوت نشانه‌شناسی و نماد‌شناسی را توضیح داد و به بررسی ۶ مورد از محورهای همنشینی و جانشینی مانند: محورهای افقی و عمودی معنا، چگونگی قرار گرفتن عناصر کنار یکدیگر، چگونگی جایگزینی عناصر یا محور جانشینی، روابط جانشینی و روابط هم‌نشینی نیز پرداخت.

در انتهای جلسه نیز، به تمامی سوالات علاقه‌مندان در این حوزه پاسخ داده شد.

کلمات کلیدی: نشانه‌شناسی فرهنگ و هنر(۲)، مهارت‌های فهم و گفت‌وگو، آثار هنری، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره