به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهش دانشگاه_ کلاس روایت‌شناسی در فرهنگ و هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و تدریس مجید سلیمانی برگزار شد.

در این جلسه، مجید سلیمانی در مورد تحلیل روایت توضیحاتی داد و گفت: این موضوع تنها در ادبیات و سینما محدود نمی‌شود و  در حوزه‌های دیگر نیز می‌تواند تجلی داشته باشد.

همچنین به تعریف روایت و ساختار و قابل شناخت بودن آن پرداخته و به چگونگی روایی بودن یک فیلم اشاره کرد.

در ادامه نیز، مجید سلیمانی در رابطه با بحث‌های مهمی که در تحلیل روایت انجام می‌شود از جمله پی رفت، پی رنگ و تحلیل انواع روابط متقابل دوتایی در روایت توضیح داد و به تحلیل زمان در روایت نیز پرداخت.

همچنین برای تحلیل فیلم، 2 فیلم از هیچکاک  مثال زده و در انتهای جلسه نیز، به تمامی سوالات علاقه‌مندان در این زمینه پاسخ داده شد.

کلمات کلیدی: روایت‌شناسی در فرهنگ و هنر، دوره های فهم و گفت‌و‌گو، آثار هنری، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره