به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، در جلسه هیأت‌رییسه مورخ 99/11/29 دانشگاه، از عملکرد مثبت کارکنان معاونت اداری و مالی تقدیر به عمل آمد. در ابتدا دکتر ساعی رییس دانشگاه، ضمن تشکر از آقای زارع معاون اداری و مالی، و کارکنان این معاونت گفت: عملکرد خوب این واحد موجب دلگرمی متولیان دانشگاه است که تقدیر و تشکر سازمان تبلیغات اسلامی را هم به دنبال داشته است. اعلام مطلوب بودن حساب‌های مالی دانشگاه در چند سال اخیر از سوی سازمان، حسابرسی مفید راهبر را نشان از مدیریت صحیح این بخش  دانست.

وی افزود : امیدواریم تقدیر از همکاران، موجب دلگرمی آن‌ها شود و انگیزه­ای برای بهبود کیفیت، در ادامه راه باشد.

در ادامه آقای ایرج زارع معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن تشکر از راهنمایی­های دکتر ساعی و مدیریت آقای ترابی مدیر مالی دانشگاه  گفت: چند سال است که به همت دوستان، گزارش‌های مالی دانشگاه خوب است و سال گذشته نیز در مجموعه سازمان تبلیغات اسلامی عملکرد مالی دانشگاه به عنوان یکی از زیر مجموعه­های این سازمان بسیار مطلوب و مثبت ارزیابی شد که این موضوع به تلاش، دقت، سرعت و پاک‌دستی همکاران بر می­گردد.

در ادامه از طرف دکتر ساعی به کارکنان این معاونت لوح تقدیر اهدا شد.

کلمات کلیدی: تقدیر، عملکرد کارکنان معاونت اداری و مالی، دانشگاه سوره، سازمان تبلیغات اسلامی