به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ در تازه‌ترین خدمت از کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره، افراد قادر خواهند بود تا تنها با نصب ((طاقچه)) از منابع فارسی بهره‌مند شوند.

لازم به ذکر است که برای استفاده از این خدمات، دانشجویان مقطع کارشناسی مجازند تا سقف ۳۰ هزار تومان، کارشناسی ارشد و اساتید مدعو ۴۰ هزار تومان و اعضای هیأت‌علمی ۵۰ هزار تومان اعتبار هدیه دریافت کنند. در صورتی که منابع قابل مطالعه و انتخابی بیش از مبالغ تعیین شده باشند، افراد می‌توانند مابه‌التفاوت آن را پرداخت کنند؛ همچنین جهت استفاده از سامانه طاقچه کافیست افراد در کتابخانه دانشگاه سوره عضویت داشته باشند و منابع مرتبط با رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال اطلاع‌رسانی کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره در شبکه‌های اجتماعی مراجعه کنند.

کلمات کلیدی: سامانه طاقچه، خدمتی تازه، کتابخانه مرکزی، معاونت پژوهشی، دانشگاه سوره