به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از دفتر امور فرهنگی دانشگاه_ مراسم عزاداری ایام فاطمیه، به همت خادمین هیئت محبان‌الزهرا سلام‌الله علیها در روز ۲۶ دی ۹۹ در نمازخانه دانشگاه سوره برگزار شد.

این مراسم که با حمایت و همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برپا شد، با سخنرانی سید جلال موسویان و نوای حاج امیر عباسی همراه بود.

پدر شهید گرانقدر حدادیان نیز در این مراسم حضور داشتند و دقایقی را درباره شهادت و احوالات فرزند شهیدشان صحبت کردند.

این مراسم که میزبان پرچم حرم حضرت ابوالفضل علیه‌السلام نیز بود، با اهدای تابلوی نقاشی چهره شهید محمدحسین حدادیان، اثری از خادم هیئت محبان‌الزهرا سلام‌الله علیها، سرکار خانم کلایی، به پدر شهید حدادیان خاتمه یافت.

کلمات کلیدی: مراسم، شهادت حضرت زهرا(س)، هیئت محبان الزهرا(س)، امور فرهنگی، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره