به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دکتر کیارش زندی مدیر گروه انیمیشن دانشکده هنر سوره و خانم سعادت رحیم‌زاده از استادان با سابقه گروه انیمیشن سوره به همراه استاد بابک نکویی، داوری این دوره را به عهده دارند که ۹۹ انیمیشن ایرانی و ۱۳۶ انیمیشن خارجی رسیده به دبیرخانه را ارزیابی می‌کنند.

این جشنواره برای نخستین بار در سال ۱۳۴۲ با نام «جشنواره بین‌المللی فیلم‌های آموزنده» برگزار شد.

اولین دوره این جشنواره پس از انقلاب که دوره پانزدهم این رویداد بود، به مناسبت هفته معلم از ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۴ و به مدت یک هفته در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.

از دوره بیستم، نام این جشنواره به «جشنواره بین‌المللی فیلم‌های آموزش و تربیتی رشد» تغییر کرد و از دوره بیست و پنجم علاوه بر تهران، در مراکز استان‌ها و شهرهای دیگر هم برگزار می‌شود.

دانشگاه سوره برای استادان گروه‌های آموزشی خود، آرزوی موفقیت بیشتر دارد.

کلمات کلیدی: داوران، پنجاهمین جشنواره بین المللی فیلم رشد، استادان گروه آموزشی انیمیشن، دانشکده هنر، دانشگاه سوره