روابط عمومی دانشگاه سوره_ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، در نظر دارد به پاس قدردانی از شکوه و ارزشی که در پی افتخارآفرینی تعدادی از دانش‌آموختگان و دانشجویان دانشگاه سوره کسب نموده‌اند، جشنی را همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برپا کند.

به همین‌ منظور، از تمامی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان که طی دو سال گذشته (از بهمن ۱۳۹۷ تا بهمن ۱۳۹۹) مشمول یکی از مواد زیر هستند، دعوت می‌شود تا میهمان این جشن بزرگ در دانشگاه سوره باشند.

شاخص‌های انتخاب برترین‌ها:

۱. کسب مقام نفر برگزیده و اخذ جایزه از جشنواره‌های بین‌المللی و ملی؛

۲. پذیرش در رشته دکتری در دانشگاه‌های داخلی و یا خارج؛

۳. کسب رتبه اول، دوم و سوم در کنکور کارشناسی ارشد؛

۴. انجام فعالیت پژوهشی از جمله چاپ مقاله علمی، چاپ کتاب و طرح پژوهش ملی؛

۵. اقدام عملیاتی و مؤثر در زمینه کارآفرینی، تشکیل انجمن دانش‌بنیان و فعالیت ملی در راستای اهداف سازمانی دانشگاه سوره و تحقق جهش تولید؛

۶. دانش‌آموختگان شاغل به‌عنوان عضو هیأت‌علمی در دانشگاه‌های کشور؛

لازم به توضیح است که اسامی، مشخصات و مستندات مربوط به هر بند از موارد مذکور، حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۱٠/۲۷ به دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی (آقای منصور محمدحسینی به شماره تماس: ٠۹۱٠۸۴٠۸۶۷۲) ارسال شود.

کلمات کلیدی: جشنواره دانشجویان برتر و افتخارآفرینان سوره، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دانشجویان برتر، دانش آموختگان، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره