به مناسبت هفته پژوهش؛

به گزارش معاونت پژوهشی دانشگاه سوره-سومین جلسه ،دوره تخصصی روش تحقیق در معماری و شهرسازی (روش دلفی) به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با حضور دکتر بهرام صالح ،پنج شنبه 4 دی ماه 1399 از ساعت 17 الی 18 به صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، دکتر صالح  به تکمیل مباحث جلسه گذشته پرداخت و به جدول هدف_محتوا اشاره کرد. وی ترکیب بندی مناسبی در جدولی با عنوان جدول دوبعدی یا جدول مشخصات نمایش داد و به توضیح هدف – محتوا پرداخت.

دکتر صالح در مورد جمله بندی سوالات توضیح داد و گفت: برای هر جمله 10 گزینه پاسخ قرار داده می شود و تمام جملات باید به صورت خبری و بنا به توصیه دکتر، مثبت باشد و اگر منفی نوشته شود باید کلمات منفی کننده بلد گردد تا نظر پاسخ دهنده را جلب کند.

در ادامه  نیز، مراحل بعدی کار توضیح داده شد و همچنین در مورد spss و طریقه انجام کار با آن صحبت شد.

*در پایان جلسه نیز به تمامی سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

در این جلسه به تمامی سوالات دانشجویان در این حوزه پاسخ داده شد.

علاقمندان جهت مشاهده این کارگاه  می توانند وارد لینک زیر شوند:

لینک دانلود :

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره، سوره، دانشکده معماری و شهرسازی، وبینار آموزشی، هفته پژوهش، دوره تخصصی روش تحقیق