undefined

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره_ سومین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره با تدریس علیرضا آقا یوسفی و حضور اعضای هیات علمی به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده هنر، عصر امروز(یکشنبه)  برگزار شد.

علیرضا آقایوسفی در ابتدای جلسه، با بیان اینکه رعایت اخلاق پژوهشی اهمیت ویژه ای دارد و بایستی همه افراد رعایت کنند گفت: علاوه بر اخلاق پژوهشی قوانین نگارش در پژوهش نیز باید رعایت شود تا از سرقت ادبی جلوگیری و اصالت پژوهش و گزارش حفظ شود؛ در ارائه گزارش پژوهش باید از شیوه نامه پژوهشی مانند رعایت نقل قول ها و ذکر منابع استفاده شود.

وی در ادامه ویژگی پرسشنامه پژوهشی و افرادی که در پژوهش شرکت می کنند را بیان کرد و گفت: افرادی که شرکت کننده در پژوهش هستند اجازه دارند به صورت فردی ناشناس شرکت کنند و رضایت آگاهانه داشته باشند.

پرسشنامه ها نیز باید به گونه ای طرا حی شود تا اطلاعات کاملا محرمانه بماند.

*در  پایان جلسه نیز، استادان پرسش های خود را در این رابطه مطرح کردند.

جهت مشاهده سومین جلسه دوره دوم کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره وارد لینک زیر شوید:

کلمات کلیدی: سومین جلسه دوره دوم،کارگاه روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه سوره،با تدریس علیرضا آقا یوسفی